Yönetim Organizasyon Bölümü Yerel Yönetimler programı tarafından düzenlenen Yerel Yönetimler söyleşisi gerçekleştirildi

03 Mayıs 2017 Çarşamba 18:25 tarihinde eklendi | 386 defa okundu
Gönen Meslek Yüksekokulu Yönetim Organizasyon bölümü Yerel Yönetimler programı tarafından düzenlenen Yerel Yönetimler Söyleşileri kapsamında bugün ki konuğumuz İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi bölümü öğretim üyesi Doç. Dr. Hakan Mehmet Kiriş oldu.
Yerel Yönetimler'in önemi ve yerel siyaset konularında bilgiler veren Doç. Dr. Hakan Mehmet Kiriş, yerel yönetimlerin ülke kalkınmasında ki rolü ve demokrasinin önemi hakkında öğrencilerimize katkı sağladı.
Düzenlenen etkinlik, Öğrencilerimizin gerek bilgi gerekse de entelektüel seviyelerinin artırılması konusunda son derece faydalı bir etkinlik oldu.