21 Eylül 2017 Perşembe

SDÜ Rock Topluluğu Gönen MYO’da Konser Etkinliği Gerçekleştirdi

21 Mart 2017 Salı 19:00 tarihinde eklendi | 330 defa okundu

21.03.2017 Salı Günü, SDÜ Rock Topluluğu, Meslek Yüksekokulumuz bahçesinde konser etkinliği gerçekleştirdi. İlk olarak Minerva Grubu’nun sahne aldığı konser, ardından Filtre Grubu’nun şarkılarıyla devam etti. Öğrencilerimizin vize öncesi yoğun katılım gösterdiği konserde, etkinliğimizin düzenlenmesine katkı sağlayan SDÜ Kulüpler Şube Müdürü Sayın Hidayet YILDIZ da, dinleyiciler arasında yerini aldı.

Konserin bitiminin ardından Meslek Yüksekokulumuz Yönetimi, katılımcılara teşekkür etti ve konser etkinliğinde sahne alan Topluluk Üyelerine teşekkür belgesi takdim etti. Biz de, son olarak konser etkinliğine katılan ve tertip edilmesinde emeği geçen herkese teşekkür eder, bütün öğrencilerimize vize haftasında başarılar dileriz.