Gönen MYO Kuyumculuk ve Takı Tasarımı Programı İstanbul Jewelry Show Fuar Etkinliğinde Okulumuzu Temsil Etti

15 Ekim 2016 Cumartesi 12:51 tarihinde eklendi | 757 defa okundu
Süleyman Demirel Üniversitesi Gönen Meslek Yüksekokulu, Kuyumculuk ve Takı Tasarımı Programı olarak, bu yıl 43.'sü düzenlenen İstanbul Jewelery Show Fuar Etkinliğinde şehrimizi, üniversitemizi ve bölümümüzü temsil etmesinin gururunu yaşıyoruz.

Altın takı, pırlantalı mücevher, değerli taş, montür, gümüş saat, vitrin dekorasyon, makine, ekipman ve çelik kasa sektöründen sekiz yüz firmanın katıldığı ve 13 - 16 Ekim tarihleri arasında devam edecek olan fuarda, biz de okulumuz adına açtığımız standımızda hem öğrencilerimizin el emeği göz nuru eserlerini sergiliyor, hem de programımızın kıymetli öğrencilerine sektörün önde gelen firmaları ile görüşme imkanı sunuyoruz. Gerçekleştirmiş olduğumuz görüşmeler, mezuniyet sonrası öğrencilerimizin istihdam olanaklarından faydalanması ve meslek öncesi deneyimleri adına güzel bir kazanım olacaktır.
Bölümümüz öğrencilerinin çalışmalarıyla açtığımız stand, pek çok yerli ve yabancı konuk tarafından ziyaret edilmekte; etkinliğimiz okulumuz, bölüm ve öğrencilerimiz açısından başarıyla devam etmektedir.