Gönen MYO Futbol Turnuvasında Şampiyon öğrencilerimize göstermiş oldukları başarıdan dolayı tebrik ederiz

08 Mayıs 2017 Pazartesi 23:05 tarihinde eklendi | 362 defa okundu

Süleyman Demirel Üniversitesi, Gençlik Sporla Buluşuyor Etkinlikleri kapsamında düzenlenen futbol turnuvasında üç takımdan oluşan final grubuna kalan Gönen MYO Futbol Takımımız, gün içinde gerçekleştirilen her iki karşılaşmadan galibiyetle ayrılarak turnuvayı şampiyon olarak tamamlamıştır. Turnuva boyunca 26 gol atıp kalesinde sadece 3 gol gören ekibimiz, son maçıyla birlikte şampiyonluğu kazanan taraf olmuştur.

Gönen Meslek Yüksekokulu olarak şampiyon öğrencilerimize göstermiş oldukları başarıdan dolayı tebrik eder, şampiyonlukta emeği geçen herkese teşekkür ederiz. Takımımızın şampiyonluk kupası turnuvayı düzenleyen Süleyman Demirel Üniversitesi Öğrenci Konseyi Başkanlığı tarafından mezuniyet töreninde takdim edilecektir.