11 Aralık 2017 Pazartesi

Gönen MYO 2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı Oryantasyon Toplantısı Gerçekleştirildi

22 Eylül 2017 Cuma 00:00 tarihinde eklendi | 1000 defa okundu

21.09.2017 tarihinde Gönen Meslek Yüksekokulu Konferans Salonunda Oryantasyon Toplantısı gerçekleştirilmiştir.

Meslek Yüksekokulumuzun birinci sınıf öğrencilerinin yoğun olarak katılım gösterdiği etkinlik, Saygı Duruşu ve İstiklâl Marşı ile başladı. Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Prof. Dr. Sayın Bilge HÜRMÜZLÜ KORTHOLT konuşmasında, geçmiş dönemde gerçekleştirilen etkinliklere katkılarından dolayı Gönen Kaymakamlığı ve Gönen Belediye Başkanlığına teşekkür etti.

Gönen Kaymakamımız Sayın Mustafa GÜRBÜZ, öğrencilerimize Gönen İlçesinin güvenli ve yaşanabilir bir ilçe olduğu, okulumuz akademik kadrosunun son derece dinamik olduğu ve her türlü desteğe her zaman hazır olduklarını belirtti.

Oryantasyon Etkinliğimiz, LYS’de Türkiye 1213.sü olan ve okulumuz mimari dekoratif sanatlar bölümünü tercih eden değerli öğrencimiz Selahattin ÖZEL’e hediyesi Gönen Kaymakamı Sayın Mustafa GÜRBÜZ’ün takdimi ile devam etti.

Öğr. Gör. Tuna Emre KÖKLÜ’nün Erasmus Değişim Programı sunumu, son olarak Gönen Sağlık Ocağı Hekimi Sayın Dr. Hüdaye Kevser KORUCA’nın öğrencilerimizi sağlık hizmetleri hususunda bilgilendirmesinin ardından, oryantasyon programımız sona erdi.

Meslek Yüksekokulumuzu kazanan kıymetli öğrencilerimize okulumuzda devam edecekleri üniversite yaşamları boyunca başarılar diler, okulumuzda kazanacakları deneyim ve birikimlerin yaşamlarına katkıda bulunmasını temenni ederiz.