Gönen MYO 2015–2016 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni Gerçekleştirildi

17 Mayıs 2016 Salı 00:07 tarihinde eklendi | 1535 defa okundu

Süleyman Demirel Üniversitesi Gönen Meslek Yüksekokulunda 2015 – 2016 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni gerçekleştirildi.

Yüksek katılımla gerçekleştirilen tören, mezun öğrencilerimiz, İlçe Kaymakamımız Sayın Coşkun ÖZTÜRK, MYO Müdürümüz Doç. Dr. Sayın Bilge Hürmüzlü KORTHOLT, Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sayın Mehmet SALTAN, İlçe Belediye Başkan Vekilimiz Sayın Veli EKİCİ, Güneykent Belediye Başkanı Sayın Fahrettin GÖZGÜN, Prof. Dr. Sayın Lütfü ÇAKMAKÇI, Yrd. Doç. Dr. Sayın Selen Işık MADEN, 32 Net Genel Müdürü Sayın Yasin YALÇIN ve meslek yüksekokulumuz öğretim elemanları eşliğinde Gönen Cumhuriyet Meydanına yapılan yürüyüş ve ilçe meydanımızda yapılan Saygı Duruşu ve İstiklâl Marşı ile başladı.

Okulumuz bahçesinde devam eden tören Kaymakam Sayın Coşkun ÖZTÜRK’ün, Meslek Yüksekokulumuz Müdürü Sayın Doç. Dr. Bilge Hürmüzlü KORTHOLT ve SDÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet SALTAN’ın konuşmalarıyla mezun öğrencilerimize tecrübelerini paylaşarak, bundan sonraki süreçte başlayacak olan hayatları konusunda tavsiyelerde bulundu. Tören, mezunlarımız arasından meslek yüksekokulumuz genelinde dereceye giren öğrencilerimize, Sayın Bölüm Başkanlarımızın sunduğu başarı belgeleri ve Gönen Meslek Yüksekokulu 2015 – 2016 Akademik Yılı Birincisi Büşra GÜREL’in konuşmalarının ardından Moda Tasarım Bölümü Öğrencilerinin gerçekleştirdiği defile ile son buldu.

Bizler de son olarak mezun öğrencilerimize başlayacak olan yeni yaşamlarında başarılar diler, eğitim hayatları boyunca yaptıkları katkıların karşılığını almalarını dileriz.