18 Ocak 2018 Perşembe

BÜTÜNLEME SINAVLARI İLE İLGİLİ DUYURU

11 Ocak 2018 Perşembe 15:37 tarihinde eklendi | 258 defa okundu

BÜTÜNLEME SINAVLARI İLE İLGİLİ DUYURU

1- Bir öğrencinin 2017-2018 eğitim-öğretim yılı güz yarıyılı bütünleme sınavına girebilmesi için ilgili derse 2017-2018 eğitim-öğretim yılı güz yarıyılındakayıt yaptırarak devam koşullarını yerine getirmiş olması gerekmektedir.

2- 2017-2018 eğitim-öğretim yılı güz yarıyılında eğitim-öğretim planında sadece güz yarıyılında yer alan derslerin bütünleme sınavı yapılacaktır.

3- Devamsızlıktan kalan öğrencilerimiz derslerin bütünleme sınavına giremezler.

4- Öğrencilerimiz başarısız oldukları (FF, FD) dersleri için bütünleme başvurusu yapmayacaklardır. Sistem otomatik olarak FF veya FD derslerini sisteme atayacaktır.

5- Not Yükseltmek (DD,DC,CC ve üstü) isteyen öğrencilerimiz, Öğrenci Bilgi Sisteminden (OBS) Bütünleme Başvurusu yapmaları zorunludur.

6- Alınan en son not geçerli olacağından not yükseltmek için bütünleme başvurusu yapan öğrencilerimiz ilgili dersin sınavına girmezlerse veya bütünleme sınavından geçer not alamazlarsa ilgili dersten FF ile kalırlar.

BÜTÜNLEME SINAVLARI İLE İLGİLİ TAKVİM

BAŞVURULAR (OBS üzerinden )

15 - 17 Ocak 2018

BÜTÜNLEME SINAVLARI

22 - 26 Ocak 2018

Bütünleme Sınav Tarihlerine Yüksekokulumuz web sitemizden http://gonenmyo.sdu.edu.tr/ulaşabilirsiniz.